terapiile intravenoase vitamine micronutrienti

Ce sunt terapiile intravenoase?

Terapiile intravenoase (IV therapies) sunt, de fapt, perfuzii care contin vitamine, minerale, saruri si micronutrienti cu rol benefic asupra organismului. Prin injectarea lor, in locul administrarii pe cale orala, acesti compusi sunt asimilati imediat si actioneaza mult mai repede. Efectele acestor terapi intravenoase variaza in functie de tipurile de vitamine folosite si pot fi observate intr-un timp foarte scurt.

Aceste terapi intravenoase au inceput sa se faca, initial, la Hollywood, unde celebritatile s-au ocupat sa le promoveze masiv, dar, ulterior, au acaparat lumea medicala de pretutindeni, gratie beneficiilor pe care le au asupra sanatatii si frumusetii.

Beneficiile Terapiilor intravenoase cu vitamine, minerale si antioxidanti:

Terapia intravenoasa (IV) cu vitamine ofera corpului nostru cantitatea optima de micronutrienti esentiali si este personalizata in functie de nevoile fiecarui pacient in parte.

Terapia intravenoasa (IV) cu vitamine si micronutrienti este singura modalitate de a obtine 100% biodisponibilitate direct in fluxul sanguin, ocolind tractul gastrointestinal, obtinand astfel beneficii instante.

Cocktailurile intravenoase hranesc si rehidrateaza celulele stresate si livreaza micronutrienti esentiali, oligoelemente si vitamine direct in sistemul circulator, astfel incat sa poata ajunge rapid acolo unde sunt necesare in organism.

Terapiile noastre intravenoase (perfuzii) cu micronutrienti sunt indicate pentru oricine isi doreste cresterea nivelului de energie, mai multa claritate mentala, atenuarea simptomelor mahmurelii, recuperarea in urma stresului si epuizarii sau imbunatatirea performantei atletice si a starii de spirit.

De asemenea, personalizam fiecare amestec in conformitate cu nevoile specifice ale celor ce ne solicita serviciile, chiar in confortul propriului camin. Unele ingrediente imbunatatesc capacitatea de detoxifiere a organismului sau intaresc sistemul imunitar in timpul sezonului gripal, iar altele grabesc recuperarea dupa o activitate fizica intensa sau stres cronic.

Dupa evaluarea realizata de echipa noastra medicala, perfuzia este administrata sub supravegherea personalului medical de specialitate, in propriul camin al celor care ne solicita serviciile. in medie, tratamentul cu perfuzie intravenoasa dureaza aproximativ 30 de minute – 1 ora. De asemenea, important de precizat este ca numarul de sedinte necesare poat varia de la o persoana la alta.

Restrictii nu sunt, insa trebuie acordata o atentie sporita la posibilele alergii pe care le-ar putea avea pacientul, insa de acest lucru se va ocupa tot echipa noastra medicala aflata la domiciliul pacientului.

In cazul unor pacienti, efectele terapiilor intravenoase devin vizibile imediat, in timp ce la altii se pot vedea dupa doua sau trei sesiuni. Depinde mult de gradul de epuizare a organismului si de starea de sanatate. In schimb, efectul antiaging se vede in timp, dupa mai multe sedinte efectuate cu regularitate.

Terapiile intravenoase pot fi considerate un fel de "cocktail" pe baza de vitamine, minerale si saruri, si electroliti, o adevarata infuzie de sanatate si vitalitate, care ofera numeroase beneficii pentru organism:

· Sustin imunitatea, stimuland mecanismele de aparare a corpului (mai ales iarna si primavara, cand racelile, virozele si alergiile sunt in plin sezon), prin intermediul principiilor active continute de vitamine si minerale;
· Contribuie la eliminarea toxinelor, gratie aportului de antioxidanti, pentru o detoxifiere complete a organismului;
· Asigura buna functionare a functiilor cognitive pe termen lung, datorita mineralelor si complexului de vitamine din componenta lor;
· Redau energia si vitalitatea organismului, chiar si in perioadele foarte aglomerate si stresante;
· Ofera toti nutrientii de care corpul are nevoie, prevenind dezechilibrele si carentele la nivelul organismului (care pot aparea ca urmare a unei diete nepotrivite, a unui stil de viata dezordonat etc.);
· Stimuleaza productia de colagen, substanta care contribuie la regenerarea celulara si la sanatatea pielii si a tesuturilor;
· Reduc inflamatiile, un efect generat mai ales de aportul de zinc;
· Imbunatatesc calitatea somnului, gratie complexului de vitamine , magneziu si seleniu, substante care ajuta organismul sa se relaxeze si sa se odihneasca mai bine;
· Hidrateaza in profunzime si ofera luminozitate pielii, avand si efect antiaging, datorita dozei de antioxidanti.
PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058