permanenta-medicala-la-domiciliu

PERMANENTA MEDICALA 24/24 la domiciliu pacientului Bucuresti - Ilfov


Asistenta medicala permanenta la domiciliu reprezinta un serviciu unic pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, pe care societatea noastra medicala vi-l ofera. O echipa medicala complexa va elabora un plan de ingrijire, adaptat nevoilor si necesitatilor pacientului. Echipa medicala aflata la domiciliul pacientului NON-STOP, ii va oferi acestuia ingrijiri medicale la standarde inalte in confortul propriului camin.

DE CE SA ALEGI SUPRAVEGHEREA MEDICALA PERMANENTA LA DOMICILIU ?
 1. Pacientul ramane in confortul propriului camin, beneficiaza de supraveghere medicala si administrare de tratament, fiind totodata inconjurat de membrii familiei.
 2. Evitarea socului psihic cauzat de internarea intr-o institutie spitaliceasca.
 3. Cadrele medicale ce vor intra in contact cu pacientul au experienta necesara sa acorde suport psihologic. Acestea vor ajuta familia sa inteleaga schimbarile, atat in starea fizica cat si psihica a pacientului, schimbari cauzate de boala de fond.
 4. Va oferim de asemenea consiliere nutritionala si alimentara in vederea unui stil de viata sanatos.
 5. Monitorizarea permanenta a pacientului va fi facuta cu aparatura de ultima generatie, incluzand:
  • Monitor/defibrilator Corpuls3, dotat cu functii pentru inregistrarea ritmului cardiac, masurarea tensiunii arteriale, masurarea pulsului, masurarea saturatiei de oxigen in sange, masurarea temperaturii, masurarea respiratiei, functie de stimulare cardiaca externa in caz de bradicardie.
  • Administrare de tratament pe seringa automata (injectomat).
  • Oxigenoterapie la nevoie pentru sustinerea functiei respiratorii.
  • Aspirator pentru secretii traheale
  • Saltea antiescara.
 6. La domiciliul pacientului se va afla in permanenta trusa medicala dotata cu medicatie specifica si dispozitive medicale in caz de urgenta.
 7. Permanenta medicala la domiciliu rezulta o atentie exclusiva asupra pacientului, nevoile lui devenind prioritatile noastre.
 8. Prevenirea escarelor se efectueaza mobilizand pacientul din 2 in 2 ore.

CE PIERZI DACA NU ALEGI SUPRAVEGHEREA MEDICALA PERMANENTA ?
 1. Din deficitul de cadre medicale din institutiile spitalicesti rezulta o atentie medicala diminuata asupra fiecarui pacient in parte, astfel scazand calitatea actului medical.
 2. Aglomeratia la nivelul spitalelor si a centrelor de ingrijire creeaza pacientului o stare de anxietate, izolare, acestea ducand la scaderea poftei de viata si al interesului de a lupta cu boala.
 3. Programul de vizita este strict, iar cei dragi ii pot fi aproape o perioada limitata de timp.
 4. Raportandu-ne la numarul de pacienti alocat unui salon de spital, zona de comfort si liniste a acestora vor fi mereu afectate de numarul vizitatorilor pe care ii primesc ceilalti.
 5. Lipsa frecventa de materiale sanitare din spital, determina de cele mai multe ori pacientii sa-si
  procure strictul necesar.

* Datorita cererii foarte mari este necesara o programare  in prealabil cu cel putin 3-5 zile.
PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058