permanenta-medicala-la-domiciliu

PERMANENTA MEDICALA 24/24 la domiciliu pacientului Bucuresti - Ilfov


Asistenta medicala permanenta la domiciliu, reprezinta un serviciu unic pe raza Municipiului Bucuresti cat si in Judetului Ilfov, pe care societatea noastra medicala vi-l poate oferi.

Cand spunem permanenta medicala la domiciliul pacientului, discutam despre implicarea unei echipe extraordinar de complexa care are un rol foarte bine definit si complementar in tratarea si alinarea suferintelor semenilor nostri.

O echipa medicala complexa ce va elabora un plan de ingrijire, adaptat nevoilor si necesitatilor pacientului, echipa ce se va afla la domiciliul pacientului NON-STOP si ii va oferi acestuia ingrijiri medicale la standarde inalte, in confortul si linistea propriului sau camin.

DE CE SA ALEGI SUPRAVEGHEREA MEDICALA PERMANENTA LA DOMICILIU ?
 1. Pacientul ramane in confortul propriului camin, beneficiaza de supraveghere medicala si administrare de tratament, fiind totodata inconjurat de membrii familiei.
 2. Evitarea socului psihic cauzat de internarea intr-o institutie spitaliceasca.
 3. Cadrele medicale ce vor intra in contact cu pacientul au experienta necesara sa acorde suport psihologic. Acestea vor ajuta familia sa inteleaga schimbarile, atat in starea fizica cat si psihica a pacientului, schimbari cauzate de boala de fond.
 4. Va oferim de asemenea consiliere nutritionala si alimentara in vederea unui stil de viata sanatos.
 5. Monitorizarea permanenta a pacientului va fi facuta cu aparatura de ultima generatie, incluzand:
  • Monitor/defibrilator Corpuls3, dotat cu functii pentru inregistrarea ritmului cardiac, masurarea tensiunii arteriale, masurarea pulsului, masurarea saturatiei de oxigen din sange, masurarea temperaturii, masurarea respiratiei, functie de stimulare cardiaca externa in caz de bradicardie,
  • Administrare de tratament pe seringa automata (injectomat),
  • Oxigenoterapie la nevoie pentru sustinerea functiei respiratorii (aparat oxigen, butelii oxigen, ventilator mecanic cu functia de CPAP – BiPAP,
  • Aspirator pentru secretii traheale,
  • Saltea antiescara,
  • Materiale medicale sterile si nesterile de unica folosinta,
  • Solutii perfuzabile,
  • Tratament (fiolaj), plus multe altele.
 6. La domiciliul pacientului se va afla in permanenta trusa medicala dotata cu medicatie specifica si dispozitive medicale in caz de urgenta.
 7. Permanenta medicala la domiciliu rezulta o atentie exclusiva asupra pacientului, nevoile lui devenind prioritatea noastra.
 8. Prevenirea escarelor se efectueaza mobilizand pacientul din 2 in 2 ore.

CE PIERZI DACA NU ALEGI SUPRAVEGHEREA MEDICALA PERMANENTA ?
 1. Din cauza deficitul de cadre medicale din institutiile spitalicesti rezulta o atentie medicala diminuata asupra fiecarui pacient in parte, astfel scazand calitatea actului medical.
 2. Aglomeratia la nivelul spitalelor si a centrelor de ingrijire creeaza pacientului o stare de anxietate, izolare, acestea ducand la scaderea poftei de viata si al interesului de a lupta cu boala pe care o are.
 3. Programul de vizita este strict, iar cei dragi ii pot fi aproape o perioada limitata de timp.
 4. Raportandu-ne la numarul de pacienti alocat unui salon de spital, zona de confort si liniste a acestora vor fi mereu afectate de numarul vizitatorilor pe care ii primesc ceilalti pacienti.
 5. Lipsa frecventa a materiale sanitare cat si a tratamentului din spital, determina de cele mai multe ori ca pacientii sa-si procure singuri tratamentul.

* Datorita unui volum ridicat de solicitari a acestui serviciu medical, este necesara o programare in prealabil cu cel putin 3-5 zile.
PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058