echipa

OFERIM CEEA CE TU AI NEVOIE


Am infiintat aceasta societate medicala pentru a-ti oferi tie si familiei tale tot ceea ce aveti nevoie: PROFESIONALISM, SIGURANTA, AMABILITATE SI SERIOZITATE.

EMERGENCY MEDICAL HOME reuseste sa realizeze intotdeauna o ingrijire medicala la standarde internationale chiar la tine acasa, pentru ca tu sau cei dragi tie sa fie in siguranta.

Scopul nostru este de a asigura pacientului servicii medicale profesioniste, conform unui plan de ingrijire personalizat, bine pus la punct de catre echipa noastra medicala, in functie de diagnosticul principal si afectiunile asociate.  Satisfactia cea mai mare este sa iti depasim asteptarile, sa te surprindem cu sfaturi pertinente, si sa iti oferim solutiile potrivite.

Valori
  • Omul - Omul este in centrul atentiei noastre, fie ca este el pacientul caruia ii oferim serviciile medicale, fie ca este angajatul care face parte din echipa noastra, fie ca este unul dintre partenerii care ne sprijina.
  • Dedicare si empatie - Ne concentram atentia si priceperea în a le oferi pacientilor cea mai buna îngrijire medicala si încrederea de care au nevoie.
  • Excelenta si profesionalism - Respectam o etica profesionala înalta, ne preocupa dezvoltarea profesionala si tehnologiile avansate de diagnostic si tratament.
  • Comunicare si respect - Tratam fiecare pacient asa cum noi însine ne dorim sa fim tratati: cu deschidere, corectitudine si demnitate.


Familia si caldura unui camin inseamna pentru cei mai multi oameni un loc de refugiu din calea suferintei in care se afla. Acesta este unul din motivele pentru care majoritatea pacientilor prefera sa fie ingrijiti acasa, intr-un cadru familial in care isi pot desfasura in continuare macar o parte din activitatile zilnice si unde se pot bucura in permanenta de prezenta si sustinerea celor apropiati.

In plus, boala este mai greu de suportat in spitale, departe de cei dragi si de atmosfera calda si familiara a caminului dumneavoastra. Pe de alta parte, a ingriji un bolnav intr-un mediu ostil lui, precum sunt spitalele, si a-l pune la eforturi suplimentare precum statul la cozi, aglomeratie, stres, galagie, lipsa intimitatii, comofrt scazut, etc., ii pot diminua sau intârzia acestuia vindecarea,

Mai mult, ar fi de preferat ca fiecare pacient sa fie tratat separat de restul bolnavilor, evitând in acest fel contactarea altor infectii intraspitalicesti (nosocomiale).

PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058