EKG la domiciliu Bucuresti Ilfov
       

INGRIJIRI PALIATIVE LA DOMICILIUL PACIENTULUI

Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile pacientilor aflati in suferinta, EMERGENCY MEDICAL HOME pune la dispozitia dumneavoastra serviciul de ingrijiri paliative la domiciliu.

Ce reprezinta ingrijirea paliativa la domiciliu?

IIngrijirea paliativa este o disciplina medicala nascuta din dorinta de a aduce alinare suferintei pacientului cu boala incurabila sau cronica, atunci cand potentialul de vindecare este redus si speranta de viata limitata.

Respectand protocoalele internationale, EMERGENCY MEDICAL HOME ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspund la tratament, cat si familiilor acestora, dupa cum urmeaza: prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea corecta si tratamentul durerii,dar si al altor probleme fizice.

Avand ca scop principal ameliorarea calitatii vietii la pacientii adulti si varstnici, cu afectiuni progresive, cronici, severi, oncologici, prin serviciile de paliatie la domiciliul pacientului, EMERGENCY MEDICAL HOME si propune sa aduca ingrijirea medicala paliativa la domiciliu de la stadiul de evolutie la cel revoluitie si asta pentru binele semenilor nostri.

EMERGENCY MEDICAL HOME – prin modul de organizare, structura sa si prin serviciile specializate pe care le ofera, vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu urmatoarele servicii, asigurate la cererea pacientului / familiei sau la recomandarea medicului curant:PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058