inchiriere-aparatura-medicala

INCHIRIERE CONCENTRATOR DE OXIGEN MEDICAL la domiciliul pacientului Bucuresti - Ilfov

EMERGENCY MEDICAL HOME ofera pacientilor carora le este recomandata oxigenoterapie la domiciliu pe termen lung sau scurt, pentru afectiuni cardio-pulmonare, cat si pentru pacientii cu afectiuni autoimune sau dermatologice care ar beneficia de pe urma oxigenoterapiei la domiciliu.

 concentrator-oxigen-portabil


Concentratorul de oxigen portabil sau fix/stationar reprezinta cea mai sigura si cea mai ieftina sursa de oxigen la domiciliu. Acum pacientii care au nevoie de oxigenoterapie la domiciliu pot inchira la domiciliu un concentrator de oxigen portabil.

Concentratorul de oxigen protabil este economic, fiabil, usor de folosit are debit de aer ajustabil, concentratie de oxigen ajustabila, cu generator de ioni negativi, telecomanda pentru operare de la distanta. Dispune de ecran LED pe care se afiseaza informatiile necesare in timpul functionarii. Poate fi folosit acasa, la birou sau in masina, in calatorii, etc.


concentrator-de-oxigen-stationar
Avem disponibil si concentrator de oxigen de camera (stationar/fix – alimentat la reteaua de 220v), si concentrator de oxigen portabil cu baterii, sau alimentat la bricheta masinii, pentru atunci cand nu ai acces o perioada de cateva ore la o priza de curent, sau cand ai nevoie pentru calatorie de un bagaj mai putin voluminos. Puteti opta pentru inchirierea unui concentrator de oxigen pe perioade scurte, dar daca aveti nevoie de el un timp mai indelungat, este recomandabil sa faceti un abonament anual de inchiriere concentrator de oxigen portabil sau stationar la domiciliu.

Acest concentrator este capabil sa livreze oxigen cu concentratia de pana la 98% la debite cuprinse intre 2 si 10 LPM. Este echipat cu comenzi accesibile pentru pacient, LED-uri luminoase care se vad de la distanta, portul de iesire oxigen este protejat iar spatiul prevazut pentru umidificator este incastrat in carcasa pentru a preveni deteriorarea borcanului.


Acest concentrator este un dispozitiv fiabil si sigur pentru utilizatori.Aparatele concentratoare de oxigen stationare au o capacitate mai mare de a furniza oxigen, doar in regim continuu, pana la 10L pe minut ceea ce inseamna ca necesita un barbotor cu apa distilata. Sunt destul de voluminoase dar totusi relativ mobile in interiorul locuintei, avant rotile si eventual posibilitatea conectarii unui tub special de oxigen de pana la 5m. Este vorba despre un tub special, care nu se cudeaza/indoaie/penseaza, din material inert, transparent, care rezista la puterea oxidativa a oxigenului. Ele sunt destinate tratamentului de lunga durata, fiind mai rezistente si nu in ultimul rand mai ieftine decat concentrator portabil de oxigen.


Toate aparatele se pot inchiria pe o perioada de 1, 3, 6 sau 12 luni.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INCHIRIEREA CONCENTRATORULUI DE OXIGEN
  • Contract de inchiriere si garantie intre furnizor si titularul contractului, altul decat pacientul
  • Copie BI/CI titular contract si garanti-fidejusori;
  • Adeverinta venit/talon pensie, titular contract si garanti-fidejusori
  • Copie chitanta ultimei facturi de curent electric/intretinere/gaze a titularului
  • Semnatura sau acordul garantilor fidejusori
PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058