EKG la domiciliu Bucuresti Ilfov
       

EFECTUARE EKG la domiciuliul pacientului Bucuresti - Ilfov

Electrocardiograma ECG/EKG la domiciliu ne ofera multe informatii despre functionarea electrica a inimii si este necesara in momentul in care suspectam ca ceva nu e in regula.
De obicei te duci la medic cand te doare sau te supara ceva, asa e logic, asa fac si eu si majoritatea, dar EKG la domiciliu poate fi necesar pentru screening de rutina in anumite situatii: in anumite locuri de munca, pentru activitati sportive sau cu ocazia anumitor examinari complexe.
Cand e vorba de adeverinta pentru educatie fizica, e limpede ca nu are rost sa ducem copilul la spital pentru asta, cand se poate face EKG acasa in mediul lui.
O alta situatie in care este necesar un EKG la domiciliu chiar si in conditii de urgenta, este cand pacientul simte inima batand (palpitatii, angina pectorala, angina instabila), cu ritm rapid, sau lent, sau aritmic (fara niciun ritm), mai ales daca acestea incep brusc, indiferent cat dureaza, sau daca sunt insotite de dispnee (senzatie de lipsa de aer) sau de durere toracica – in acest caz ar putea fi vorba de o afectiune mai serioasa, cum este infarctul miocardic.

Exemple de situatii cand avem nevoie de Holter EKG la domiciliu:
  • detectarea batailor neregulate ale inimii, ritm modificat al inimii (aritmii cardiace)
  • evaluarea durerii toracice
  • verificarea activitatii inimii dupa un atac de cord sau dupa ce a fost introdus un stimulator cardiac
  • verificarea efectului folosirii unor anumite medicament
  • descoperirea cauzelor anumitor simptome, cum ar fi dificultati de respiratie, ameteli, stare de confuzie sau lesin.
PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058