Analiza colesterol, acid uric, trigliceride, glicemie la domiciliu

Analiza acid uric - test rapid la domiciliu Bucuresti - Ilfov

Iti pasa de tine si de familia ta? Nu te neglija!

Preventia salveaza vieti.

Pentru prevenirea aparitiei anumitor afectiuni cardiace, hepatice si metabolice este necesar sa iti monitorizezi regulat valoarea trigliceridelor. Sanatatea ta este importanta pentru noi. De aceea iti punem la dispozitie aparate de testare rapida in confortul casei tale, oferindu-ti consiliere nutritionala si solutii pertinente individualizate in urma rezultatului testarii.

 1. CE SUNT TRIGLICERIDELE?
  Trigliceridele sunt grasimi (lipide), care se gasesc in sange, necesare organismului pentru a-i oferi energia de care are nevoie pe timpul zilei. Cand nivelul acestora depaseste limita normala , trebuie luate masuri pentru reducerea lor si pentru ca organismul sa poata functiona normal.

 2. CE POATE DETERMINA NIVELUL TRIGLICERIDELOR
  • NIVELUL RIDICAT - CAUZE/EFECTE:
   • Nivelul normal de trigliceride ar trebui sa fie sub 150 mg/dl. Principala crestere a trigliceridelor este obezitatea, dar si hipotiroidismul este o cauza frecvent intalnita. exista si medicamente cum ar fi diureticele, steroizii, estrogenu, care pot avea ca efect advers, cresterea trigliceridelor. 
   • Un nivel crescut de trigliceride predispune la afectiuni cardiace, afectiuni ale pancreasului, afectiuni ale ficatului, dar si ale accidentului vascular cerebral.
  • NIVELUL SCAZUT - CAUZE/EFECTE:
   • Nivelul scazut al trigliceridelor se datoreaza unei alimentatii sarace in in grasimi sanatoase. Valorile scazute ale trigliceridelor sunt asimtomatice, dar por fi efectulunor afectiuni pe care nu le-ai descoperit inca.
   • Trigliceridele scazute pot fi semnul unui diabet tip 2 al hipotiroidismului sau al malabsorbtiei ( malabsorbtia de componente nutritive la nivelul intestinului subtire este tulburata).
Pentru a evita aparitia riscurilor si agravarea bolii care duce la o scadere a nivelului de trigliceride este important sa te testezi periodic. Fara TRIGLICERIDE nu iti poti duce la bun sfarsit activitatea de zi cu zi . Valoarea normala a trigliceridelor este de 150 mg/dl.  Ca urmare a faptului 25% dintre pacientii cu diabet prezinat si trigliceride crescute. HIPERTRIGLICERIDEMIE este asociata cu ateroscleroza chiar daca valorile de colesterol raman in limite normale. HIPERTRIGLICERIDEMIE creste riscul aparitiei diabetului de tip 2.


Programeaza-te acum!

PROGRAMARI
☎ 0732.528.136
URGENTE
☎ 0799.058.058